2011 m. sausio 9 d., sekmadienis

Vardo parinkimas

    Sveiki visi, įžengę į Naujuosius, 2011 metus. Tikiuosi dauguma iš Jūsų jau spėjo įvertinti praeitų metų rezultatus, klaidas ir drąsiu žingsniu, su naujais tikslais ir viltimis žengiate į Naujuosius. Galbūt šiais metais kai kas iš Jūsų susidurs su būtinybę parinkti vardą savo naujagimiui ar sukurti pavadinimą savo verslui. Todėl manau Jums bus naudinga tema, kurią pateiksiu. Taigi susipažinkime:

Vardo skaičius

     Vardas, tai pastovus žmogaus atributas, informacijos apie jo nešiotoją rezginys. Dauguma atvejų pagal vardą galime nustatyti žmogaus tautybę ir temperamentą.
     Kartais vardas skamba minkštai, kartais kietai, griežtai. Gali skambėti švelniai, o gali ir priversti įsitempti. Labai yra svarbus mūsų kontaktas su vardu.
     Savimi vardas išreiškia atitinkamo dažnio garsų ir tembrų rinkinį, kurie sujaudina skirtingas smegenų sritis. Vardas pavyzdžiui gali būti priimamas spalvine išraiška, arba nuo jo sklinda šaltis, šiluma, tai yra kažkoks komforto arba sudirginimo impulsas, simbolis. Taip pat gali nekilti jokių minčių ar impulsų, tik abejingumas.
    Vardas, suteiktas suderinamai su kosminiais dėsniais, padeda stiprinti charakterį ir vystyti dvasines jėgas. Teisingai parinkta vibracija „pritraukia“ žmogų prie tobulumo ir nukreipia jį į evoliucinį vystimąsi, į asmenybės vystimąsi, į teisingo supančio jį žmonių supratimo ir karmos gerinimo vystimąsi.
    Gimimo metu žmogui suteikiamas vardas, ir geriausiai jei jis suteikiamas 8 dieną po gimimo (krikščionybėje ši diena skaitoma krikšto diena, vaikas krikštijamas 8 – briaunėje koplytėlėje). Žmogaus varde įtvirtinama didinga jėga, kuria jis mokosi naudotis, pradedant nuo momento, kai buvo apdovanotas šia vibracija.
    Žmogaus vardą galima sulyginti su muzikinio instrumento skambesiu, ir tas sąskambis su laiku vibruoja bei nustatytu būdu įtakoja mūsų sąmonę. Ypatingai įtakoja mūsų sielos būklę, mūsų sveikatos bei mūsų proto būklę. Jei mes išmoksime klausytis ir girdėti ką mums siūlo arba perša aplinkinis pasaulis, tai tada vyks mūsų sąlytis su išoriniais pasauliais. Todėl jei žmogus rezonuoja su savo vardu, tai neadekvačiai reaguoja į įvykius, vykstančius su juo.
    Suteikiant kam nors vardą, svarbiausia veikiančiąja jėga yra intuicija. Būtent pirmomis kūdikio gyvenimo dienomis tėvai, o ypač motina, yra apdovanoti intuicija, nes tuo laiku kūdikis turi „atverta šaltinį“, per kurį teka informacija iš kosmoso. Todėl atsižvelgiant į šį srautą bei tėvų intuiciją ir yra renkamas vardas vaikui. Vaiko ir tėvų emocinis ryšys šiomis akimirkomis, pirmosiomis gyvenimo dienomis yra ypatingai stiprus, todėl vardo parinkime labai svarbu ir tarp kitko labai nesudėtinga pastebėti, kaip kūdikis reaguoja į tėvų tariamą būsimą jo vardą. Jo šypsena, abejingumas ar verksmas gali tiksliai parodyti vardo tinkamumą, svarbu neskubėti ir vardą ar vardus tarti iš širdies, su meile. Kai kas linkę suteikti naujagimiui vardą, atsižvelgdami į giminės tradicijas, pagerbiant svarbius, įžymius žmones. Tačiau čia siūlyčiau gerai pagalvoti. Tokio vardo „perkėlimas“ naujai gyvybei, kartu gali perduoti ir ankstesniojo šio vardo šeimininko karmines problemas, todėl svarbu gerai išanalizuoti ir įvertinti tą žmogų, kurio garbei yra suteikiamas vardas.
    Vardas atspindi mūsų evoliucinės patirties palikimą bei žinių akumuliaciją (sukaupimą).
    Vardas – tai iš sielos sklindanti melodija, o numerologija atlieka bandymą išgirsti ir įminti šios melodijos paslaptį.
    Vardas suteikia galimybes išmokti naudotis savo galimybėmis ir realizuoti savo vidinį potencialą.
    Vardas atspindi tiek mūsų gabumus, tiek mūsų trūkumus; tiek kuo mes tapsime ateityje, tiek kuo mes esame šiuo metu. Tai mūsų atspindys.
    Vardo skaičius skleidžia vibraciją, kurios pagalba žmogus mokosi prisitaikyti prie šio gyvenimo pradžioje ir pagal tą pačią vibraciją išreikšti save tolimesniame gyvenime.
    Vardo skaičius vadinamas pirmine vibracija, kuri mums kaip ir ar iš tikrųjų pririšama iš išorės, ir tai atsispindi mūsų elgesyje.
    Gyvenimo eigoje vardas gali būti keičiamas dėl dviejų priežasčių:
  1. Žmogus neatlaiko tėvų užkraunamo krūvio (neteisinga vardo vibracija). Būna, kad pakeisti vardą oficialiai yra labai apsunkinta, todėl žmogus prašo jį vadinti kitaip. Tokiu būdu žmogus bando išeiti iš uždaro rato.
Mūsų papildomi vardai (pravardės, nepilni vardai, pseudonimai...) suteikia mums informaciją apie požiūrį į mus tų žmonių, kurie mus taip vadina. Kartais papildomame varde užfiksuotas noras, to žmogaus, kuris mus taip vadina, matyti mumyse kažką gero ar blogo. Kartai visos pravardės ir kt. gali būti nukreiptos į sunaikinimą, tai išplaukia iš tų žmonių, kurie su mumis yra disonanse. Niekada nemaišo tai išanalizuoti, ką būtent jie pabrėžia mumyse neigiamo (jų nuomone), ir kaip mums į tai reaguoti.
   Vardas numerologijoje, tai labai jautri vieta, jis kartojamas kasdieną dauguma kartų, todėl pageidautina girdėti tą savo vardo formą, kuri pas jus yra iš tikrųjų harmoninga.
   Krikšto vardas turi stiprią dvasinę vibraciją ir neturi būti jūsų viešinamas.
   Kad iššaukti malonią aplinkos vibraciją, vadinkite save tuo vardu, kuris jums patinka, ir gerai, jei jis sutampa su jūsų sielos skaičiaus arba gyvenimo kelio skaičiaus vibracijomis. Jei jūs su savo vardu jaučiatės nekomfortiškai, pabandykite save vadinti pagal pavardę, pseudonimą ar pan.
   Kartais kokia nors nepriimtina pravardė gali suveikti pozityviai jūsų atžvilgiu, gerai būtų išanalizuoti tai pagal periodus. Konkreti pravardė ar jūsų vardo iškraipymas dažnai sako apie tai, kaip žmogus, kuris tai sugalvojo, intuityviai perskaitė jūsų informacinį lauką ir jam buvo suteikta galimybė duoti jums tą vibraciją, kurią jums reikia išdirbti. Būkite tam atidūs.
  1. Kai likimo yra leista pakeisti vardą dėl to, kad žmogus išdirbo užduotą programą anksčiau duoto laiko arba laiku, ir jam yra suteikiamos galimybės kelti naujus tikslus, arba atėjo laikas karminių įsipareigojimų atidirbimui. Dažniausia tai būna surišta su vedybomis, žmogus keičia pavardę ir gauna naują matricą, o vardo skambėjimas naujos pavardės fone įgauna naujas savybes. Vardas mūsų gyvenime yra antspaudas ir atsineša naujas savybes (keičiant pavardę), išbudina miegančius talentus ir galimybes, todėl būtinai reikia žiūrėti į kokią būkle papuola vardas, koks sąveikavimas vardo ir pavardės, jų muzikalumas ir sąskambis, ar atvirkščiai dirginimas (visokio plauko rezonansai, disonansai).
    Socialinėje srityje veikia tas vardas, kuris yra įrašytas dokumentuose, netgi jei jis įrašytas su klaidomis. Ypač tai svarbu vaikystės periodu, kartais jaunystėje, kada jūsų vardas ir pavardė skamba kartu ir dažnai, ir tai duoda jums priprasti prie šių vibracijų (vaikų darželis, mokykla, universitetas...)

Vardo ar pravardės suderinamumas su kitais numerologiniais duomenimis

Jei vardo skaičius sutampa su sielos skaičiumi, tai vardas visada patinka jo šeimininkui.
Vardo skaičiaus sutapimas su alcheminiu skaičiumi – duoda papildomą „maitinimą“ iš tų, kurie jus taip pavadino. Arba atvirkščiai, jei jūs jaučiatės nekomfortiškai, tai vyksta energijos išsiurbimas to žmogaus naudai, kuris jus taip vadina (vampyrizmas).
Jei sutampa vardo skaičius ir gimimo dienos skaičius, tai gimimo dieną reikia švęsti būtent tą dieną – tai jėgų suteikimas visiems ateinantiems metams, o jei jau reikia perkelti, tai pageidautina į tą dieną, kuri rezonuoja su vardo skaičiumi.
Vardo skaičiaus sutapimas su likimo skaičiumi, duoda mums galimybes realizuoti savo gyvenimo programas.
Jei vardo skaičius randasi disonanse su numerologinio kodo  skaičiais, tai jį reikėtų keisti, o jei nėra galimybės, tai pasistenkite save vadinti kitaip.
Negalima, kad vardo skaičius (pravardės, pseudonimo...) sutaptų su karmos skaičiumi, kitaip šiame gyvenime jausitės lyg viso pasaulio rūpesčiai užkrauti ant jūsų pečių. Bet,... galima ir greitai atidirbti karmą, ir jei liksite gyvi, tai po to gyvenime bus lengviau. Vyksta stipriausias savo gyvenimo persvarstymas.

Pavadinimo kūrimas

      Dauguma susiduriame su problema kaip pavadinti savo veiklą, įmonę, bendrovę ir pan., kuriai mes turime tiesioginę įtaką, kuri tampa mūsų gyvenimo dalimi, pragyvenimo šaltiniu, kartais net gyvenimo būdu. Dauguma tokio pobūdžio rekomendacijų, „taisyklių“ sako, kad pavadinimas turi būti skambus, įsimintinas, atspindintis veiklos esmę, tačiau tai tik dalelė pavadinimo sandaros. Neretai nutinka taip, kad tarkim bendrovė skambiu pavadinimu, kuris atrodo nepriekaištingas ir solidus, niekaip negali perspektyviai vystytis, vyksta nepaaiškinami trukdžiai, nors dirbama „po 9 prakaitu“, tačiau naudos kaip nėra taip nėra. Ar kada nors pagalvojote kodėl? Žinoma paaiškinimų begalės, tačiau prie visos šios begalės norėčiau prijungti dar vieną, kuris manau turi didžiulę įtaką.        Dažniausiai įmonė, bendrovė yra susijusi su vienu žmogumi, įkūrėju, kuris tiesiogiai ar ne tiesiogiai, vadinkim yra jos „krikštatėvis“. Kadangi šis „krikštatėvis“ be abejonės yra žmogus, tai jis neišvengiamai turi savo gyvenimo kelio skaičių, kuris yra jo būdo, elgsenos bei veiksmų gyvenime pagrindas. Todėl parenkant pavadinimą, labai svarbu, kad pavadinimo skaičius būtu giminingas, harmoningas su įkūrėjo gyvenimo kelio skaičiumi. Toliau įmonės skaičius, turi būti giminingas tai veiklai, kuria numatoma užsiimti. Pavyzdžiui įmonės savininko gyvenimo kelio skaičius yra 1, o jos pavadinimo skaičius yra 9. Taigi gauname sekančiai: įmonės savininko gyvenimo kelio skaičiuje užkoduota lyderystė, pasitikėjimas savo jėgomis, inovacijos, o pavadinimo skaičius susijęs su tarnavimu, globa, socialine sfera, konsultavimu, tačiau mažiausiai susijęs su pelno gavimu. Jau turime esminius skirtumus. Pridėkime dar tai, kad įmonės veikla tarkim yra buhalterinės paslaugos, kurioje reikalingas išbaigtumas, tikslumas, sistematiškumas.  Iš to matome, kad nei įmonės savininkas, nei pavadinimas, ir galų gale veikla, niekaip tarpusavyje nesusiję. O tarkim pavadinimo skaičius būtų 8, tai jau viską keičia iš esmės ir tampa bemaž harmoninga visuma.
    Yra bendrovių, turinčių kelis įkūrėjus. Čia jau sudėtingiau, reikia įvertinti ir jų tarpusavio suderinamumą ir pasiskirstymą pareigose, o toliau jau imtis pavadinimo, bet visur yra išeitis. Dar norėčiau pateikti tokį pastebėjimą. Dauguma šiuolaikinių pavadinimų nesuprantami, dariniai iš užsienio kalbos, sutrumpinimai, junginiai ir pan. Vertinti tokius pavadinimus numerologiškai ypač sunku, nes neretai net neaišku, kuria kalba pavadinimas užrašytas, o dar geriau jo negali paaiškinti net pats sumanytojas. Tokiu atveju belieka laukti rezultatų.
    Parenkant pavadinimą, reikėtų apsispręsti ko mes laukiame iš savo veiklos. Ar kūrybinio tobulėjimo, ar išgarsėjimo, ar pelno, o gal tiesiog savo širdies atidavimo? Tai labai svarbu. Ne visada vien tik pelno siekimas suteikia pasitenkinimo ir asmeninio bei veiklos augimo. Neskubėkite, apsispręskite, sudėliokite prioritetus. Bet koks darbas turi teikti džiaugsmą ir netapti našta, o tam gali padėti tinkamas pavadinimo parinkimas, nes jo skleidžiamos vibracijos gali padėti Jums visapusiškai. Sėkmės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą