2011 m. vasario 28 d., pirmadienis

Vedybos ir numerologija

Sveiki visi

     Praėjo gan nemažai laiko nuo paskutinio mano dienoraščio įrašo. Taip jau atsitiko, kad teko pradėti naują veiklą ir pastaruoju metu visai neturiu laiko pasidalinti mintimis su Jumis. Nepaisant to, radau laisvą valandėlę, ir pamatęs nuolat augantį Jūsų susidomėjimą, nutariau pateikti apmąstymui temą apie vedybas, bei numerologijos reikšmę šiame gyvenimo žingsnyje. Beje, dėkoju Skaistei iš Vilniaus už pasiūlytą temą.
     Kaip jau minėjau ankstesnėse temose, partnerio pasirinkimo klausimais bei tarpusavio santykių suderinimui numerologija gali padėti įvairiapusiškai, tačiau jei jau kalbėti apie vedybas, tai čia visus mokslus ir psichologinius dalykus galima būtų nukelti į antrą planą. Pagrindinė “varančioji jėga” ir vedybų pagrindas yra Meilė, o Meilė nuo pat Visatos atsiradimo buvo, yra ir bus aukščiausioji energija, visa ko atsiradimo ir vystymosi priežastis. Net ir neplanuotos vedybos, būtinos dėl “reikalo”, yra sąlygotos meilės jausmo, nes to “reikalo” užuomazgoje taip pat pirminė buvo meilė. Taigi apsisprendimas kaip ir įvykęs, tačiau užpuola tokie malonūs rūpesčiai kaip planavimas, datos parinkimas, ypatingų dienų su patraukliais skaičiais ieškojimas. Būtent apie pastaruosius dalykus ir norėčiau pakalbėti.
     Iš numerologinės pusės tokios datos kaip 2011.01.01, 2011.01.11 ar kitos panašaus sąskambio, nėra niekuom ypatingesnės tarkim už 2011.05.24 ar 2011.10.11. Datos skaičių žaismas, tai tik malonus skambesys ausims ar lengvai įsimintinas derinys akims. Prisiminkime temą apie individualius metus. Ko gero nuo jų vertėtų pradėti. Kiekvieno mūsų individualių metų skaičius yra arba palankus vedyboms, arba ne. Pagal individualius metus tinkamiausi vedyboms yra 2, 4, 6 ir 8 metai. Labiausiai tinkami 6 individualūs metai. Trumpai priminsiu dėl kokių savybių. 2 individualūs metai – tai partnerystės, kompromisų radimo metai. 4 individualūs metai – tai stabilumo ir keturių gyvenimo kampų - darbo, namų, šeimos ir sveikatos – kūrimo metai. 6 individualūs metai – meilės, harmonijos, šeimos ir namų jaukumo metai. 8 individualūs metai – didingo stabilumo, reikšmingų planų ateičiai ir realizacijos metai. Taigi jei Jūsų abiejų, ar bent vieno iš sutuoktinių individualūs metai sutampa su mano paminėtaisiais, tai jau yra pagrindas ilgalaikiams ir stabiliems santykiams.
     Negaliu nepaminėti dar 3 ir 5 individualių metų. Tai metai, kurių metu sulaukiame daug bendravimo, romantikos, meilės trikampių, kurie vienaip ar kitaip taip pat paskatina vedyboms. Tačiau bėda viena, šie metai nesuteikia stabilumo, todėl labai dažnai tokiais metais užmegztos pažintys, jiems pasibaigus nutrūksta, o tokiais metais įvykusios vedybos neilgalaikės ir nestabilios, reikalaujančios nuolatinių tarpusavio santykių išbandymo. Žinoma nereikėtų visko suversti individualiems metams, gal ir pasirinkimas buvo nevykęs, arba tiesiog realybė pasirinkime neatitiko lūkesčių. Beje lūkesčiai taip pat būna apgaulingi, nes dažnai per didelė mūsų savimeilė kelia per aukštus reikalavimus partneriui.
     Praleisiu individualius mėnesius bei individualias dienas, kurios turi analogišką reikšmę kaip ir individualūs metai. Kadangi numerologija labai glaudžiai susijusi su astrologija, tai labai svarbų vaidmenį vedybų datos parinkimui turi mėnulio dienos. Mėnulio dienos neatsiejamai veikia kiekvieną iš mūsų ir jų suteikiama energija bei jos kiekis teigiamai arba neigiamai veikia mūsų planus bei svarbius gyvenimo įvykius. Tinkamos yra 2, 5, 6, 16, 21, 24 ir 27 mėnulio dienos. Labiausia tinkamomis yra laikomos 10, 12 ir 17 mėnulio dienos, tačiau jokiu būdu nepatartina planuoti vedybų 1, 3, 4, 26, o ypač 9, 15, 19, 23 ir 29 mėnulio dienomis. Nepaminėtos dienos daugiau prie abejotinų arba prie nepalankių dienų. Kyla klausimas kaip žinoti kada kokia mėnulio diena? Čia jau visai nesudėtinga, tiesiog susiraskite internete mėnulio dienų kalendorių ir pasižiūrėkite kokia mėnulio diena sutampa su Jūsų planuojama. Šioks toks menkas patarimas: žiūrėdami mėnulio dienas atkreipkite dėmesį į jų pradžia, nes labai retai kada mėnulio dienos pradžia sutampa su kalendorinės dienos pradžia. Galbūt netinkama mėnulio diena jau bus pasibaigusi iki to laiko, kai prasidės Jūsų iškilmės.
     Na galbūt kai kam ir nepatiks toks parinkimo būdas, o gal netgi blogiau, Jūsų pasirinkta diena pasirodys netinkama pagal mano pateiktas rekomendacijas. Atminkite, viskas bet kuriuo atveju Jūsų rankose. Jei Jūsų pasirinkimas yra kupinas meilės vienas kitam, tai jokios individualios dienos, metai ar mėnulio dienos, nebus tam kliūtis. Kuo ilgiau Jūs sugebėsite meilės jausmą vienas kitam išlaikyti bei jį nuolat stiprinti, tuo Jūs mažiau būsite priklausomi nuo jų įtakos.
     Meilės ir sėkmės Jums visiems.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą