2010 m. gruodžio 13 d., pirmadienis

Gyvenimo kelio skaičiai 11/2, 22/4, 33/6, 44/8

    Sveiki visi. Manau susipažinote su gyvenimo kelio skaičiais nuo 1 ik 9 ir tikiuosi išsiaiškinote savąjį. Turbūt daugelis rado savo skaičių ir taip pat pabandė surasti skaičius artimųjų, draugų ir kitų, Jus dominančių žmonių. Taip pat galvoju, kad tarp mano dienoraščio sekėjų buvo ir tokių, kurie gavo rezultatą 11/2 , 22/4 , 33/6. Galbūt kai kas gavo skaičių 44/8 ?  Sveikinu, tai labai retas skaičius. O gal šiuos skaičius gavote, bet sudėjote juos iki vienaženklio? Nepergyvenkit, jums tinka ir gauti vienaženkliai, bet iš tiesų Jūs kitokie. Na o kokie, tai perskaitę suprasite.
   Taigi meistriški skaičiai. Kaip jau rašiau, šiuos skaičius turintys žmonės apdovanoti didesniais gabumais ir savybėmis, nei turintys nuo 1 iki 9, tačiau jų ir atsakomybė šiame gyvenime didesnė. Žinoma galima gyventi ir pagal savo vienaženklį skaičių, tačiau gyvenimo situacijos, santykiai su kitais žmonėmis, asmeninė dvasinė savijauta vis vien rodys, kad jie skiriasi kai kuo nuo kitų žmonių. Kalbant iš mokslinės pusės, kuri beveik visiems iš mūsų priimtina, tai tokius skirtumus galima būti išreikšti charakterio išskirtinumu, paaiškinti auklėjimo ypatumais, gyvenamąja aplinka, vartojamu maistu, darbo pobūdžiu, bei daugeliu kitokių aplinkybių, kurios mums suprantamos ir aiškios. Tačiau mokslas kol kas negali atsakyti į visus klausimus nors ir kiek jis įrodymų turėtų. Ezoterika, astrologija, numerologija, fiziognomika ir kitos netradicinio mokslo sritys, į daugumą klausimų  turi atsakymus, tačiau neturi svarių įrodymų, kad galėtų pateikti juos mokslui ir žinoma mums visiems. Vienintelis, manau kol kas, šių pseudomokslų pateikiamas įrodymas yra mūsų gyvenimas, kurio deja negali paaiškinti jokios tradicinės mokslo sritys. Pabandysiu trumpai paaiškinti iš ezoterinės pusės. Visi žmonės skleidžia atitinkamas vibracijas, savotišką dažnį, kuris numerologijoje ir atitinka kiekvieną skaičių. Meistriškus skaičius turinčių žmonių skleidžiamos vibracijos yra stipresnės. Toks ir būtų šio skirtumo paaiškinimas iš mano pusės. Tikėti tuo ar ne, spręsti Jums, tačiau nieko daugiau nelieka, nes įrodymų tam paneigti aš nežinau. Pateiksiu pagrindines meistriškų skaičių savybes, kurios yra kaip priedas prie atitinkamo vienaženklio skaičiaus savybių, bei pateiksiu šių skaičių tikslus, kurie padeda subalansuoti juos turinčių žmonių gyvenimą.

Meistriški skaičiai

11/2

Vyriausiojo Mokytojo skaičius
Pagrindinės savybės: intuicija, ekstrasensorika, dvasinės tiesos ieškojimas, jausmingumas, tarpininkavimas (ne finansinis), entuziazmas. Tai labai svajingi, jausmingi, intuityvūs ir idealistiški žmonės. Vienuoliktukams labai sunku prisitaikyti prie žemiškumo ir rasti savo nišą gyvenime. Jie dažniausiai gyvena savo minčių, vidinio regėjimo pasaulyje ir kitaip supranta realybę. Skvarbus tokių žmonių protas padeda jiems stebėti gyvenimą iš šalies, įkvėpti kitus žmones idėjomis ir vesti prie tikslo. Taip pat jie turi unikalią savybę sutaikyti žmones derybomis.
Tikslas
Suprasti ir mylėti artimą kaip patį save. Išmokti gyventi sąžiningai ir nesavanaudiškai, daryti viską iš širdies, nesmerkti kitų poelgių. Šie žmonės turėtų gyventi dvasinių vertybių pagrindu, kad nesunaikintų savęs.
Karjera
Mokytojai, dvasininkai, advokatai, juristai, filosofai, psichologai, rašytojai. Taip pat tarptautinė diplomatija, moksliniai tyrinėjimai.
Šeimoje bet kuris skaičius, įgyjęs ryšį su vienuoliktuku, pajus dvasinių vertybių augimą ir patirs įkvėpimą, kuris būtinas asmeniniam žmogaus augimui.

22/4

Vyriausiojo architekto skaičius
Pagrindinės savybės: intuicija, disciplina, darbštumas, išmintis, kompetentingumas, organizavimas. Šie žmonės apdovanoti puikiomis organizacinėmis savybėmis, stipria charisma ir gebėjimu vesti mases paskui save. Jiems patinka sudarinėti sistemas, programas, kurti organizacijas, vadovauti kolektyvams. Jų tikslai, veikla visada turi praktinį pagrindą ir ilgalaikę vertę, kartais net visai žmonijai. Dažniausiai tai labai aukšto profilio specialistai.
Tikslas
Sujungti kartu protą, kūną ir sielą. Reikia būti taktišku, kantriu, išmokti įtikinti kitus, o taip pat išmokti laikyti pusiausvyroje savo fizinį, emocinį (mentalinį) ir dvasinį kūną.
Karjera
Administracinė ir konsultacinė sferos, profesijos, susijusios su profesionaliu kalbų mokėjimu, pramoninių statybų sritis. Taip pat mokslininkai, diplomatai, politikai, partijų lyderiai, kultūrinių organizacijų vadovai ar įkūrėjai.
Šeimoje 22/4 padidina džiaugsmo arba nerimo jausmą, priklausomai nuo jo pozityvumo ar negatyvumo. Taip pat jiems būdinga kontroliuoti visus ir visada.


33/6

Mielaširdiškumo, Kristaus skaičius
Pagrindinės savybės: intuicija, tarnavimas, altruizmas, pasiaukojimas, atlaidumas, širdingumas. Tai žmonės dosniai atiduodantys savo širdies meilę visiems, kuriems to reikia. Labai emocionalūs, todėl juos dažnai lydi dvasiniai skausmai dėl dvasinio susijungimo su kenčiančiais. Visumoje jie labai panašūs į šešetukus, tačiau moka labiau jausti svetimą skausmą ir pagalbos būtinumą. Jei pasuka dvasiniu keliu, tai pilnai pašvenčia save labdaringai veiklai.
Tikslas
Išmokti sukurti dvasinę pusiausvyrą tarp savęs ir kitų žmonių, bei nepulti sielvartauti. Reikia sulaikyti save ir leisti kitiems žmonėms patiems už save atsakyti. Bet kurioje tarnystėje reikia subalansuoti emocinę ir dvasinę pusiausvyrą.
Karjera
Religija, švietėjiška veikla, filosofija, pagalbos tarnybos, labdaringos organizacijos, medicina, psichologija, ekologija, socialinė sfera.
Šeimoje 33/6 partneriui sustiprins rūpesčio ir pagalbos kitiems žmonėms jausmą su ypatinga jėga, tačiau vėlgi priklausomai nuo 33/6 pozityvumo ar negatyvumo.

44/8

Aš jį pavadinčiau vyriausiojo Teisėjo skaičiumi.
Dėl negausaus šio skaičiaus žmonių paplitimo, yra labai nedaug jų charakterio savybių apibūdinimų.
Pagrindinės savybės: valdingumas, charakterio tvirtumas, atsakomybė. Manoma, kad šie žmonės yra apdovanoti stipria fizine jėga, stipria intuicija, puikiu įvykių baigties numatymu, todėl turi teisę spręsti ir nulemti kitų žmonių likimus, valdyti pasaulį, valdyti žmones ir neša labai didelę atsakomybę.
Tikslas
Stabilizuotis gyvenime, naudoti fizinę jėgą neužgaunant kitų žmonių dvasingumo.
Karjera
Politikai, bankininkai, karininkai, verslo magnatai, moksliniai darbuotojai. Taip pat gaisrininkai, specialiųjų tarnybų darbuotojai ir kitos sritys, kur reikalingi greiti, neatidėliotini sprendimai.
Dėl tokio skaičiaus žmogaus šeimyninio gyvenimo negaliu pateikti jokio apibūdinimo, bet manau, kad šalia jo taip pat turėtų būti tik tvirtas žmogus, nes kitoks vargu ar galėtų atlaikyti 44/8 valdingumą.


Tai tokie būtų meistriški skaičiai. Nepaminėjau neigiamų šių skaičių savybių, bet manau numanote jas. Taip jau yra, kad tokių žmonių gyvenimas yra sudėtingesnis ir pilnesnis dvasinių išgyvenimų, bet tuo pačiu ir prasmingesnis, suteiktas kilnesnei misijai.
Dėkoju visiems skaičiusiems, lauksiu Jūsų komentarų. Iki sekančio dienoraščio puslapio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą