2010 m. gruodžio 19 d., sekmadienis

Individualūs metai

    Noriu pratęsti gyvenimo periodų temą, kuri manau Jus sudomino. Taigi, su keturiais gyvenimo etapais susipažinote, tačiau yra dar vienos vibracijos, kurios susijusios su kiekvienu individualiai, nepriklausomai nuo gyvenimo periodų. Kiekvienas žmogus, nežiūrint į kalendorinių metų skaičių, yra veikiamas vadinamų “individualių metų” vibracijos. Žmogaus gyvenimas nėra vien laiko tėkmė nuo gimimo iki mirties. Toje laiko tėkmėje yra ciklingumas, apimantis devynerių metų ciklą, todėl kiekvienas iš mūsų gyvename ciklais, kas devyni metai. Tai nereiškia, kad kiekvieno ciklo pradžia gražina mus devyniais metais atgal. Mes juk augame ir tampame sumaningesniais, protingesniais, stiprėja mūsų gabumai ir daug kitų dalykų. Žinoma daugelis į senatvę suvaikėja, bet čia kita tema. Kiekvieni šių ciklų metai suteikia žmogui atitinkamų savybių sustiprėjimą ar susilpnėjimą, suteikia energijos ir galimybių įgyvendinti tikslus ir pan. Individualūs metai prasideda kartu su kalendoriniais metais. Vadovaujantis šių metų teikiamomis vibracijomis, galima pagerinti savo gyvenimo kokybę, prasmingumą, išvengti sudėtingų situacijų, išlaikyti harmoningus santykius, pasiekti tikrų rezultatų, atnešiančių naudos ir sau ir kitiems. Šio ciklo pradžia daugeliui nėra susijusi su jo gimimo data, nors pasitaiko, kad žmogaus gimimas sutampa su pirmaisiais jo individualiais metais, todėl nereikia ciklo pradžios sieti su savo gimimu. Gali būti, kad pavyzdžiui Jūs pradėjote gyventi penktais savo individualiais metais. Noriu supažindinti Jus su kiekvienų individualių metų vibracijomis ir galbūt kai kas iš Jūsų pajaus tikruosius savo individualius metus. Daug kas pastebės, kad kiekvieną metų apibūdinimą lydi afirmacija. Afirmacija – tai sąmoninga mintis, kurios nuolatinis kartojimas įkvepia žmogų, suteikia jam jėgų tikslo siekime, nuteikia dvasiškai ir be abejo padeda gyventi. Pateikiamos afirmacijos priklauso garsiai JAV psichologei Luizai Hay.

1 individualūs metai
 Apibūdinimas – pradžia
Spalva – raudona
Akmuo – rubinas
Energija - aktyvi
Afirmacija – “Darau pirmuosius žingsnius ir pradedu drąsius žygius”   L.L.Hay

Metai, išreikšti nepriklausomybe ir savarankiškumu. Metai, skirti kažko naujo pradėjimui, tikslų išsikėlimui, naujos veiklos pradžiai. Tai lyg sėklų pasėjimas į savo gyvenimo dirvą, kuris priklauso tiek nuo dirvos paruošimo tiek nuo pačios sėjos ir sėklų kokybės. Šiais metais pradedami statyti pamatai visų 9 metų ciklui. Reikia gerai apgalvoti ką norėtume pasiekti ir drąsiai bei nedelsiant judėti pirmyn. Šiais metais reikia pasikliauti išskirtinai savimi, o ne ieškoti partnerių, o juo labiau pasiduoti jų įtakai. Svarbu atminti, kad šiais metais pradedami darbai, veikla yra ilgalaikiai ir nuo jų tvirtų pagrindų priklausys rezultatai, tas pats pasakytina ir apie neigiamus dalykus. Greitų rezultatų laukti neverta, svarbu išnaudoti suteikiamas galimybes, nes niekas nežinome ką prarandame. Šiais metais galima sutikti naujus žmones, gali kilti naujos idėjos, visa tai reikia priimti ir panaudoti ateičiai. Šiais metais labai gerai padeda savojo “AŠ” parodymas ir nevengimas tai padaryti. Visi paruošiamieji darbai ateities planams ir jų realizavimui turi būti pradėti šiais metais. Šiais metais taip pat galimi artimųjų žmonių praradimai, tačiau taip yra valomas kelias naujam ciklui. Jei žmogus to nesupranta ir nepriima, tai jam gali pasireikšti agresija. Privalu suprasti, kad visatoje nebūna tuščių vietų, todėl kiekvienas kažko išnykimas yra sąlygotas naujo atsiradimu.

2 individualūs metai
Apibūdinimas – kantrybė
Spalva – oranžinė
Akmuo – Mėnulio akmuo
Energija - pasyvi
Afirmacija – “Aš pasitikiu gyvenimo tėkme, kuri teka pagal Dieviškąją tvarką”

Kantraus ir neskubinamo vystymosi metai. Sėklos jau pasėtos ir pasiruošusios sudygti, tačiau tam reikia ramaus ir kantraus laiko. Šiais metai svarbu iš šalies įvertinti pirmųjų metų tikslus, pradėtus darbus. Pravartu paklausti kitų žmonių patarimo, netgi nusileisti kitai nuomonei. Pasyvūs metai, todėl nereikėtų sureikšminti savęs ir pasitikėti vien savo jėgomis. Šie metai reikalauja ramybės ir poilsio, todėl jei jau ir dirbame, tai į darbą reikėtų pasitelkti komandą bei būti joje ramiu, nuosaikiu, naudoti diplomatiją, kompromisus. Bet koks neapdairus ir egoistiškas veržimasis pirmyn, gali būti nuslopintas stipriais nusivylimais ir nesėkmėmis. Šiais metais reikėtų kaupti resursus, žinias, atkreipti dėmesį į detales, rinkti tai, kas jums būtina, ieškoti gilios prasmės, nes visa tai bus suteikiama. Piniginiu atžvilgiu verta pataupyti, pasisaugoti nuo iššvaistymo, neinvestuoti į kažką naujo. Pasistenkite išlaikyti dvasinę ramybę, būkite ramūs ir laukite. Geri metai meilės santykiams, ilgalaikei partnerystei, taip pat geras laikas keisti gyvenamąją vietą, darbą, bet svarbu neskubėti ir atsikratyti vidinio nerimo. Dažnai šių metų rudenį užmezgamos naujos pažintys, bet reikia neapsigauti, nes jos nebūna ilgalaikės ir nevertos vedybų, todėl sekančiais metais dažnai tokios pažintys virsta skyrybomis.

3 individualūs metai
Apibūdinimas - džiaugsmas
Spalva – geltona
Akmuo – topazas
Energija – aktyvi
Afirmacija – “Aš myliu gyvenimą ir gyvenimo džiaugsmą”

Asmeninio džiaugsmo metai. Tai kas buvo pasėta, jau sudygo ir džiugina pirmaisiais ūgliais. Tai kūrybiškumo ir viešo pasirodymo metai, taip pat kūrybinių projektų atskleidimo, jų reklamos bei pateikimo visuomenei metai. Šiais metais pageidautina dalyvauti visuomeniniame gyvenime, sukaupti entuziazmo, emocijų, energijos, maksimaliai atskleisti savo talentą, nebijoti išsakyti savo planus ir jausmus iš širdies. Šie metai moko žmogų kalbėti, kitaip tariant išsakyti savo tiesą, nebijoti to, daryti tai iš širdies ir nekaupti viduje, ir tai gali būti labai sunku, jei pirmaisiais metais nebuvo iškelta jokių naujų tikslų. Metai skirti džiaugsmui, bendravimui, šventėms, linksmybėms, todėl labai svarbu nepamesti šiais metais galvos pinigine prasme, nes jie tiesiog išskrenda. Šių metų teikiamą aktyvumą bei pramogas, galima prislopinti mokslu, kūryba. Bet kokiu atveju šiuos metus reikia išnaudoti saviraiškai ir kūrybai.
Šiais metais svarbu reguliuoti savo patrauklumą, nes šiais metais dažnai gali iškilti meilės trikampių susiformavimas, kuris gali būti surištas ir su antrųjų metų rudens pažintimis. Stabilumas ir ilgalaikiai projektai šiems metams nebūdingi, jei jie nekyla iš pirmųjų metų.

4 individualūs metai
 Apibūdinimas – praktiškumas
Spalva – žalia
Akmuo – smaragdas, nefritas
Energija – aktyvi, subalansuota
Afirmacija – “Aš naudoju visas galimybes ir man viskas sekasi”

Pradėtų tikslų, veiklos stabilizacijos, įtvirtinimo, darbo metai. Ūgliai jau paūgėjo, reikia užsiimti jų priežiūra. Visa energija ir dėmesys turi būti sukoncentruoti į darbą, reikia tikslui priduoti formą. Šiais metai svarbu padirbėti, prisilaikyti disciplinos, grafiko, taisyklių, įvesti tvarką savo gyvenime ir veikloje. Tvirtumo išbandymo metai, reikia remtis savo jėgomis ir vengti tingėjimo. Šiais metais reikia įtvirtinti ir pasirūpinti keturiais kampais: šeima, darbas, sveikata, vaikai-tėvai. Šiais metais rezultatus ir energiją atneša tik darbas, todėl reikia mažiau laukti pagalbos iš kitur ar pasitikėti sėkme. Negalima imti kreditų, pažeidinėti įstatymų, šiaip skolintis, galimos provokacijos greitam uždarbiui, svarbu nepasiduoti tam ir viską privalu užsidirbti pačiam. Šiais metais gali jaustis pinigų ir laiko stygius, todėl verta į tai atsižvelgti ir suprasti, kad situacija tam ir sukuriama, kad išmokinti žmogų vertinti savo darbą ir džiaugtis jo teikiama energija ir rezultatais. Užbaikite ir išspręskite šių metų problemas tais pačiais metais. Šiais metais galima pirkti – parduoti nekilnojamąjį turtą, tačiau tik keičiant vietą į vietą, arba iš sutaupytų, uždirbtų pinigų. Tinkamas laikas vedyboms, vaikų gimimui, vaikystės problemų sprendimui. Svarbu šiais metais pasirūpinti sveikata, pastiprinti ją, ramiai pailsėti. Netinkamas laikas kelionėms. Stabilūs metai, todėl jais sukurti ir pasiekti rezultatai bus ilgalaikiai. Jei trečiaisiais metais nepasisekė išvengti meilės trikampių ir teikiama metų energija buvo naudojama kūniškiems malonumams, tai galimos ir skyrybos. Svarbu šiais metais sekti savo resursus ir jų nepereikvoti. Reikia išmokti džiaugtis darbu ir jo teikiamais rezultatais.

5 individualūs metai
Apibūdinimas - pasikeitimai
Spalva – žydra
Akmuo – akvamarinas
Energija – aktyvi
Afirmacija – "Aš prisiimu atsakomybę su meile ir džiaugsmu”

Laisvės, permainų, nuotykių, kelionių metai. Jei ankstesni pagrindai buvo geri, tai šiais metais viskas vystosi į gerąją pusę. Derlius bręsta, todėl reikalauja mažiau priežiūros, kas leidžia atsikvėpti ir pailsėti. Metai gali pateikti netikėtumų, malonumų, siurprizų, galimybių pakeliauti, sutikti naujų žmonių, tačiau neverta nutraukti ankstesnių santykių ir ryšių, nes jie dar gali būti reikalingi. Svarbu neiššvaistyti energijos tuščiai. Šie metai neleis užsisėdėti vienoje vietoje, todėl drąsiai galima juos išnaudoti kelionėms, avantiūroms (pamatuotoms), stengtis ką nors naujo sužinoti, pažinti, bet svarbu nepamesti iš akiračio anksčiau pradėtų darbų ir iškeltų tikslų. Gerai pradėti mokintis, išmokti užsienio kalbą. Taip gerai kažką keisti, pirkti, parduoti, atsikratyti senų pažiūrų, idėjų, labai daug dėmesio reikėtų skirti savireklamai, dažniau ir garsiau girti save, nes tai teigiamai veikia. Būtina atkreipti dėmesį ar visi jūsų daromi pasikeitimai nekenkia kitiems žmonėms. Kils didelis noras pasinerti į gyvenimo malonumus, todėl vėlgi galimi meilės trikampiai ir įvairūs, su tuo susiję, nuotykiai. Šiais metais galima rizikuoti, tačiau būtina viską įvertinti. Dėl metų teikiamos aktyvios energijos, nerimauti nereikia, bet reikia ją išnaudoti. Taip pat gali atsirasti noras pakeisti darbą, gyvenamąją vietą, ir tai galima drąsiai daryti. Susidomėjimas žmogumi ir santykiai atsiradę šiais metais nėra ilgalaikiai, todėl neverta į juos įsijausti ir teikti tam reikšmės ir vilčių. Bet koks susidomėjimas, kuris gali pasirodyti ir ilgalaikis, šeštais metais iširs.

6 individualūs metai
Apibūdinimas – atsakomybė
Spalva – mėlyna
Akmuo – perlas, safyras
Energija - pasyvi
Afirmacija – “Aš prisiimu savo įsipareigojimus su meile ir džiaugsmu”

Šeimos, namų, artimųjų ir draugų metai.  Šiais metais į pirmą vietą iškyla šeimos reikalai, santykiai su artimaisiais ir draugais, įsipareigojimai jiems, visa tai duodama kaip pamoka, kad išmoktume nustatyti visur harmoningą aplinką. Visus šiuo metus patartina skirti namams ir viskam, kas su jais susiję. Reikia prisiimti atsakomybę, įsipareigojimus, padaryti savo namus savo gyvenimo centru, atkreipti dėmesį į šeimos narius, artimuosius, į santykius su jais. Jei žmogus labai užsiėmęs darbu, tai labai pravartu nors kiek dėmesio skirti šeimai, pailsėti su jais kartu, padovanoti malonių, kad ir materialių, dovanų.  Labai gerai atlikti namuose remontą, sukurti jaukumą, arba įsikelti į naują gyvenamąją vietą, arba pradėti statyti namą. Atsiranda įspūdis, kad sustoja laikas ir niekas aplinkui nevyksta, nors iš tikrųjų tai vyksta vidinis brendimas, viskas aplinkui įgauna prasmę, pritraukiami nauji partneriai, sąjungininkai. Labai geras laikas susipažinti ir užmegzti ilgalaikius santykius, taip ir sukurti šeimą. Tačiau taip pat galimos šiais metais ir skyrybos, nes suaktyvėja santykių reikšmė ir žmogus tam nepasiruošęs, gali jų reikšmės nesuprasti, nerasti harmonijos ir neparodyti meilės. Todėl šie metai šeimoms gali būti arba jausmų atnaujinimo, arba išsiskyrimo metai.  Šiais metais išmokstama atsižvelgti į kitų žmonių norus, nuotaikas, idėjas, ieškoti kompromisų. Geri metai suburti savo klubą ar įsitraukti į kito klubo veiklą, jei ten yra bendraminčių. Norisi gyventi gražiai, komfortiškai ir jaukiai, o tai pat norisi, kad visa tai būtų ir pas artimuosius. Kad gerai išnaudoti šių metų teikiamą energiją, reikia daugiau laiko praleisti su šeima ir artimaisiais, klausyti daugiau muzikos, tai ypač gerai veikia. Svarbu žinoti, kad bet kokia atiduota nauda sugrįžta keleriopai. Stenkitės kuo daugiau rūpintis kitais, tai atneš jums naudos, tapkite patarėju, siūlykite savo pagalbą visur, kur tik esate pajėgūs padėti. Geri metai pradėti šeimos verslą, jei jis susijęs su grožiu, kūryba, paslaugomis, rūpesčiu. Gerai investuoti į meno kūrinius.
Patartina šiais metais prižiūrėti sveikatą, nes metų energija pasyvi. Mažiau keliaukite, stenkitės daugiau laiko praleisti namuose.

7 individualūs metai
Apibūdinimas – tikėjimas
Spalva – purpurinė, violetinė
Akmuo – ametistas
Energija – pasyvi
Afirmacija – “Aš mėgaujuosi dvasinėmis paieškomis ir surandu atsakymus į daugumą klausimų”

Sudėtingi metai, skirti vertybių įvertinimui, pervertinimui, savo vidinei analizei. Vaisiai tik pradėjo matytis ant šakelių, ir mes turime tikėti, kad jie prinoks. Skirkite dėmesio apmastymui, mokslui ir savianalizei, pabūkite vienatvėje, skaitykite, išnaudokite asmeninį laiką kūrybiškai. Išanalizuokite savo mintis ir veiksmus, suraskite ką norėtumėte savyje pakeisti. Skaičius “7” visada padeda atskleisti tai, ko mes paprastai nepastebime, apgalvokite visą savo gyvenimą, atsikratykite nuoskaudų, supraskite savo klaidas. Dažnai tokie metai priimami kaip socialinės raidos sustojimas, bet koks bandymas prasiveržti ir judėti aktyviai pirmyn yra pasmerktas. Šiais metais negalima pradėti jokios veiklos, nebent ji susijusi su siaura specializacija. Aktyviai šiais metais galima užsiimti tik darbu su savo vidiniu pasauliu. Labai sustiprėja intuicija, todėl kartais žmogus gali tapti pavydus, įtarus. Visa, su šiais metais susijusi dvasinė raida, labai reikalinga sekantiems metams, todėl reikia gauti naujų žinių, išstudijuoti, įsigilinti į savo pomėgių, veiklos plonybes, atlikti analizę. Reikia gerai išanalizuoti, įvertinti bei patikrinti visus einamus reikalus, kad vėliau nekiltų nemalonumų. Gali būti, kad kažkas iš draugų, partnerių, kolegų norės išsiskirti, ir laikyti jų negalima. Tai metai, išlaisvinantys žmogų nuo nereikalingų žmonių. Tai taip pat susiję ir su mylimų, artimų žmonių ar jausmų jiems netektimi. Jei šiais metais yra kokių nors teisminių procesų, tai labai pravartu būtų juos užbaigti ir nepradėti jokių naujų, nes šie metai valdo juridinius reikalus. Šiais metais labai susilpnėja vidinė energija, todėl kuo daugiau reikia būti gamtoje ir rūpintis sveikata. Labai tinka joga, meditacijos, masažai, organizmo valymo procedūros, vandens procedūros. Labai gerai valyti savo sielą įvairių praktikų pagalba, meditaciją patartina atlikinėti su instruktoriumi. Galima leistis į tolimą kelionę savęs pažinimo tikslu. Meilės santykiai ir pažintys – neilgalaikiai, jie siunčiami kaip patikrinimas. Leiskite šiais metais tobulėti savo sielai.

8 individualūs metai
Apibūdinimas – sėkmė
Spalva – pilkai-rusva, ruda, rožinė
Akmuo – briliantas
Energija – aktyvi
Afirmacija – “Mane lydi sėkmė ir aš pirmauju savame pasaulyje”

Sėkmės, rezultatų, realizacijos metai. Gaunamas augintas ir lauktas derlius. Jei žmogus praeituose metuose nėjo neigiama linkme, tai jo materialinė situacija stipriai pagerėja. Laikas realizuoti derlių, šiais metais visur galima sėkmė, tai ir padėtis karjeroje, aukštesnės pareigos, įvairūs priedai, laimėjimai. Labai geri metai verslui, karjerai, nekilnojamojo turto įsigijimui ir investicijoms į jį. Reikia efektyviai tvarkyti reikalus ir pradėti kažką naujo. 8 metų teikiamų vibracijų palaikymui labai tikslinga pasirūpinti savo įvaizdžiu, imidžu. Kiekvienoje šiais metais kylančioje problemoje reikia įžvelgti potencialią savęs įtvirtinimo galimybę, čia daug priklauso nuo asmeninio žavesio ir mokėjimo pritraukti prie savęs žmones. Šiais metais bus ir didelių išlaidų, nes natūraliai bus susiję su padidėjusiu pinigų kiekiu, todėl reikia apgalvotai juos valdyti ir leisti. Jei ankstesnė žmogaus veikla buvo susijusi su neigiamu aspektu, tai galima laukti nemalonumų ar praradimų, gali kilti rimtų finansinių problemų. O šiaip reikėtų drąsiai išreikšti, realizuoti save, būti kvalifikuotais ir dalykiškais, sąžiningais ir teisingais visur. Geri metai dalykinėms kelionėms.

9 individualūs metai
Apibūdinimas – užbaigimas
Spalva – visos pastelinės
Akmuo, elementas – opalas, auksas
Energija – pasyvi
Afirmacija – “Aš patenkintas, tobulas, realizavęsis”

Užbaigimo ir įgyvendinimo metai. Sodas jau pasiekė savo ciklo pabaigą, bet dar vis duoda kai kuriuos vaisius. Pavasarinio apsivalymo metas. Šiais metais vertėtų peržiūrėti ir atsikratyti nereikalingais daiktais, idėjomis, mintimis, žmonėmis, aplinkybėmis. Labai gerai parodyti širdį ir padaryti labdarą vaikų namams, senelių namams, sunkiau ir nelaimingiau gyvenantiems artimiesiems. Reikia užbaigti visus pradėtus darbus, kad neperkelti jų naujam 9 metų ciklui, nepradėti nieko naujo, nebent tai būtų trumpalaikė veikla, ar trumpalaikis mokslas. Šiais metais labai pravartu atiduoti skolas ir neprisiimti jokių naujų. Negalima priimti jokių svarbių sprendimų, galima tik pasvajoti apie ateities perspektyvas, bet nepulti jų įgyvendinti. Šiais metais reikia paleisti norinčius išsiskirti žmones, ir atlikti tai reikia laisvai, be jokių pykčių ar nuoskaudų. Labai gerai pasidalinti savo patirtimi su kitais žmonėmis, dovanoti dovanas, būti dosniam. Neverta įsigyti kažko brangaus, didelio. Emocionalūs metai, tačiau reikia priimti šias emocijas teigiamai, atsisveikinti su atitrūkstančiais žmonėmis, lengvai priimti apsivalymą, neįsižeisti, palaiminti, palinkėti sėkmės, palydėti su meile. Visa tai surišta su naujos vietos naujam ciklui paruošimu. Neverta užmegzti naujų pažinčių, naujų meilės ryšių, nes jie nebus ilgalaikiai. Labai tinka tolimos užsienio kelionės, kurių metu galima apmastyti ateities planus, pasvajoti. Šiais metais atsikratoma daugumos ligų, bet taip galimi ir artimųjų žmonių praradimai. Džiaukitės menine gyvenimo puse, nusileiskite, duokite kitiems, būkite kantrūs, atjautūs ir kilniaširdžiai, dalinkitės meile su visais, suvokite visų gyvenančių planetoje vieningumą.

11/2 individualūs metai
Apibūdinimas – intuicija
Spalva – juodai balta arba pilkai perlinė
Elementas – sidabras
Energija – pasyvi
Afirmacija – “Aš klausau vidinės išminties balso”

11/2 – viešpataujantis skaičius. Reikia pakilti virš kasdieninės rutinos, švytėti kaip žvaigždė. Nusistatykite sau naujus dvasinius kriterijus, daugiau tyrinėkite dvasinę ir metafizinę gyvenimo pusę. Priimkite tai, kad universalioji, Dieviška meilė yra daug svarbesnė už visas meiles žemėje. Jus daugiau trauks paslaptingumas. Tai ne dalykinei metai, tačiau gali kilti labai daug vaisingų idėjų tolimesniam gyvenimui. Gyvenkite verti savo idealų, ruoškite save. Šiais metais jus aplankys šlovė ir pagarba. Laikas, skirtas vidiniam augimui, apmąstymams ir išsiaiškinimams aukštesniąja prasme.

22/4 individualūs metai
Apibūdinimas – didingumas
Spalva – koralinė, rausvai ruda
Elementas – koralas
Energija – aktyvi
Afirmacija – “Aš dirbu planetos gerovei ir esu laimingas”

22/4 – viešpataujantis skaičius. Jei jūs sugebėsite pakilti virš skaičiaus keturi vibracijų, tai jūsų laukia dideli pasiekimai. Jūs reikalingi visuomenei ar net žmonijai. Jei šiais metais dirbsite tik sau, jūs prarasite visas metų suteikiamas aukštesnes galimybes. Jei jūs dirbate prasmingą daugiaplanį darbą, siekiate gerovės visuomenei, tai jūsų projektai bus sėkmingi. Tai galimybės didingiems projektams ir labai didingiems metams. Išnaudokite visas savo protines galimybes, nes retai kada išpuola tokie metai. Pripažinimas ir valdžia gali priklausyti jums. Bet verta nepamiršti, kad taip pat reikalaujama ir labai didelės atsakomybės.

        Patikėkite, tai iš tiesų veikia. Manau gerai pasikapstę prisiminsite ir suprasite, kodėl vienais metais Jūs tryškote energija, o kitais norėjosi atsiriboti nuo viso pasaulio. Gal kam prireiks įrodymų, tačiau ar yra prasmė netikėti neįrodytais dalykais? Juk paneigimui taip pat reikalingi įrodymai. Geriausi įrodymai yra gyvenimas. Beje, dar mus veikia ir individualūs mėnesiai bei individualios dienos. Bet apie juos gal kitą kart.

2 komentarai:

  1. Sveiki,
    labai daug įdomių dalykų jūsų puslapyje :)
    Tačiau ar turite tokios informacijos apie šiuos metus 44/8 skaičių žmonėms?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas,
    kiekvienam metai yra individualūs, todėl apibendrintai kiekvienam skaičiui atskirai pateikti būtų netikslu. Jei norite sužinoti individualiau, parašykite man į el.paštą

    AtsakytiPanaikinti